Com et puc ajudar?

Un pla terapèutic a la teva mida: valoració profunda, canvis significatius i seguiment proper per a la teva salut i el teu benestar.

Especialitzacions

patologies-digestives

Com a Malaltia Inflamatòria Intestinal (EII), malaltia diverticular, Síndrome de l’Intestí Irritable (SII) i SIBO (sobrecreixement bacterià intestinal), entre d’altres.

Patologies autoimmunes

Ofereixo guia, suport i orientació als que pateixen malalties autoimmunes les quals afecten de manera global, més enllà de l’intestí com en el cas de la celiaquia.

Patologia hormonal

He acompanyat moltes persones amb malalties del tiroide, proporcionant solucions i estratègies per millorar la salut hormonal i optimitzar-ne el tractament.

Salut dona

Maneig del canvi dhàbits en etapes de la vida de la dona com la menopausa, alteracions com la síndrome premenstrual i malalties com lendometriosi.

Pes saludable

Si cerques transformar els teus hàbits per assolir un pes saludable, a través de petits canvis progressius, puc ser la teva guia en aquest procés.

Alimentació saludable

Una alimentació saludable és un dels pilars de la salut, si vols aprendre a organitzar les teves ingestes diàries i planificar un menú setmanal saludable, t’hi espero!

Com ho farem

El meu enfocament de treball es basa en fer una entrevista exhaustiva amb tu. Durant la primera visita, dedicarem més d’una hora per conèixer a fons la teva situació. Explorarem des dels teus hàbits diaris, com el raspallat de dents, el son, l’esport, entre d’altres, fins a aspectes clínics com ara malalties passades i presents, medicació, i molt més. Repassarem les teves digestions, molèsties articulars o musculars, com perceps l’estrès a la teva vida, etc. A més, avaluaré les proves mèdiques que hagis realitzat i, si cal, sol·licitarem noves proves. Per descomptat, analitzarem detalladament la teva alimentació: què menges, com ho fas i on.

Amb tota aquesta informació recopilada a la nostra primera visita, us explicaré els canvis més importants que considero necessaris i acordarem junts per quins començar. A més d’aquests canvis, també et proporcionaré recomanacions personalitzades sobre el teu estil de vida i alimentació.

A la nostra segona visita, et lliuraré la pauta alimentària i qualsevol altre recurs que pugui ser necessari per al teu tractament.

La programació de les visites s’adapta a les vostres necessitats, però és recomanable deixar almenys un més entre la primera i la segona visita. Això ens permetrà avaluar els primers canvis suggerits i continuar traçant el teu pla terapèutic de manera efectiva.

Funcionament de les visites

Troba la guia i el suport que necessites!

Visita nutrició PRESENCIAL

 • Escull dia i hora al calendari, si tens dubtes prèviament escriu-me.
 • El dia de la visita vine a l’hora reservada
 • Després de la visita i en un termini màxim d’una setmana rebràs els primers canvis consensuats i les recomanacions.
 • És aconsellable reservar cita per a la propera sessió.

Visita nutrició ONLINE

 • Escull dia i hora al calendari, si tens dubtes prèviament escriu-me
 • T’arribarà el teu correu un email amb:
  • Enllaç per a la sessió en línia
  • Un document tractament de dades que cal omplir i enviar abans de la visita.
 • Tingues preparat un ordinador o mòbil, és recomanable també auriculars, en un espai tranquil per poder fer la visita
 • Després de la visita i en un termini màxim d’una setmana rebreu els primers canvis consensuats i les recomanacions.
 • És aconsellable reservar cita per a la propera sessió.

Comencem!

Troba la guia i el suport que necessites

Per gaudir d´una vida més saludable.

Les visites poden ser en línia?

Sí, les visites poden ser en línia a través de Google meet o presencials.

Què passa si no puc acudir a la cita?

Si s’avisa amb un termini màxim de 48 hores, dies hàbils, previ a la realització de la visita es tornarà a reprogramar. Escollir dia i hora al calendari?

En cas d’avisar amb menys de 48 hores la visita es considerarà realitzada i no es procedirà al reemborsament de la visita.

Si tinc dubtes entre una consulta i una altra, com em puc posar en contacte?

En el cas de dubtes puntuals entre una consulta i una altra, podeu escriure un correu a noemi@noemicuenca.com i en un termini màxim d’una setmana es respondrà. No es preveu el seguiment via WhatsApp.

Per contra, si es tracten de dubtes en què s’incloguin canvis en el pla de salut, cal concertar una nova visita.