Una miqueta més sobre mi

Una enamorada de la meva professió, Dietista-Nutricionista

Visc en una ciutat costanera de Barcelona. Però, saps què, també sóc una amant de la natura i adoro perdre’m al bosc i escapar-me a la muntanya sempre que tinc l’oportunitat.

La meva passió per la nutrició va començar de manera fortuïta, però sempre va ser present a la meva vida. Recordo amb afecte el petit hort familiar que teníem, on l’olor dels tomàquets i els pèsols acabats de collir m’omplia d’alegria

En acabar l’institut tenia molt clar que volia ser infermera i tenir cura de les persones, el destí em va portar per un altre camí. Primer vaig cursar el Tècnic en Dietètica per després entrar a estudiar infermeria.

Mentre estava estudiant infermeria, vaig notar una cosa molt curiosa: d’alguna manera, sempre acabava enfocant-me en feines relacionades amb la nutrició. Va ser durant la meva pràctica professional com a infermera quan vaig fer el salt i vaig decidir seguir la meva veritable passió, estudiar la Diplomatura en Nutrició Humana i Dietètica.

Des de llavors, m’he dedicat completament a la nutrició i segueixo formant-me contínuament per estar actualitzada i oferir els millors consells als meus pacients.

He construït una sòlida trajectòria professional basada en tres pilars fonamentals: la docència al Grau en Nutrició Humana i Dietètica, la consulta privada i la realització d’activitats dirigides a la població, com ara xerrades i tallers. A més, des de fa un any, també treballo en un Centre d’Atenció Primària de salut, enfocant-me a millorar els hàbits alimentaris de la comunitat.

Estic emocionada de ser part del viatge cap a una vida més saludable.

El meu objectiu principal és obtenir un coneixement profund de la teva situació i junts establir el teu pla integral de salut.

Comença el teu viatge cap a una vida més saludable!

Titulacions

Les principals titulacions que he cursat són les següents:

  • Tècnic Superior en Dietètica
  • Diplomatura en Infermeria
  • Postgrau en Nutrició Humana i Dietètica
  • Diplomatura en Nutrició Humana i Dietètica
  • Màster en Nutrició i Qualitat dels aliments
  • Màster en agricultura ecològica

Actualment cursant el Màster en Salut de precisió.

Gaudeixo compartint els meus coneixements i experiències tant en entorns educatius com en consulta clínica i àmbit comunitari.

 

Cada oportunitat m’ha enriquit com a professional i m’ha permès marcar una diferència positiva a la vida de les persones que atenc

Docència

Des que vaig completar la Diplomatura en Nutrició Humana i Dietètica el 2005, he tingut el privilegi d’impartir classes al Grau de Nutrició Humana i Dietètica de la prestigiosa Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna (URL).

A més, des del 2008 fins fa poc temps, he estat professora al Màster en Nutrició i Salut de la UOC.

La meva experiència docent també s’ha estès a altres institucions, on he ensenyat Dietètica al Grau d’Infermeria de la Facultat de Lleida (delegació d’Igualada) ia l’Escola Universitària d’Infermeria de Sant Pau.

També he tingut el plaer de col·laborar en la impartició de cursos sobre diverses temàtiques relacionades amb l’alimentació, dirigits a infermers/es al Col·legi Oficial d’Infermers de Barcelona (COIB) i a altres professionals de la salut a l’Associació Catalana de Centres de Salut (ACES).

dibuix d'una poma

Clínica

Permet-me compartir amb tu la meva trajectòria de gairebé 20 anys a l’àmbit clínic.

El 2004, vaig començar la meva carrera com a Dietista en un centre mèdic i, a partir del 2006, com a Dietista-Nutricionista a l’Hospital Comarcal de Sant Antoni Abat. Durant diversos anys, també vaig treballar en consulta privada en un centre mèdic, proporcionant assessorament nutricional, combinant-ho amb consultes en línia. Tot i això, el febrer del 2023, vaig decidir aventurar-me en un nou camí en establir la meva pròpia consulta privada.

A la meva nova consulta, tinc l’oportunitat de dedicar el temps necessari a cada pacient, compartint tot el meu coneixement i experiència per ajudar-los a assolir les seves metes de salut. El meu objectiu és guiar-los de manera efectiva per aconseguir resultats significatius en el vostre benestar.

Utilitzo un enfocament integrador i clínic, recolzat per la ciència, sol·licitant la realització de proves com a analítiques de precisió, quan és necessari. Ofereixo assessorament nutricional i de salut adaptat a les necessitats individuals de cada persona.

M’apassiona acompanyar les persones en el camí cap a una vida saludable, i establir la meva pròpia consulta m’ha permès fer-ho d’una manera més personalitzada.

Junts, podem aconseguir un canvi positiu en el teu benestar

Comunitària

El 2021, em vaig endinsar en el fascinant camp del treball comunitari al CAPI Baixa Mar. Aquesta experiència m’ha permès descobrir el poder que té el treball en grup a l’àmbit de la nutrició, especialment pel que fa al canvi d’hàbits.

Mitjançant la direcció de diversos grups, he pogut ajudar persones amb obesitat a adoptar hàbits de vida saludables. Alguns d’aquests grups se centren en continguts més teoricopràctics, mentre que d’altres s’enfoquen a millorar la relació amb l’alimentació.

En aquestes activitats, col·laboro amb professionals de diverses disciplines, com la Referent de Benestar Emocional Comunitari (REBEC), fisioterapeutes i fins i tot higienistes bucals. A més, també participo en grups dirigits pels meus col·legues, abordant temes com el COVID Persistent, el Benestar Emocional i el dolor musculoesquelètic.

Treballar en equip em permet oferir un suport integral a la comunitat i promoure el benestar en diferents aspectes de la salut.

Dibuix romaní